Symposium Oude Hollandse Waterlinie 24 oktober

Op maandagmiddag 24 oktober organiseert de Stichting Groene Hart in Oudewater een symposium om een aanzet te geven tot samenwerking en te komen tot eenheid in bestuurlijke beslissingen ten aanzien van de linie. Van deze historische linie weer één samenhangend geheel maken, in de geest van  Menno van Coehoorn.

Wij zijn al enthousiast aan het werk gegaan om er voor te zorgen dat straks in 2022, als we het 350 jarig bestaan van de Oude Hollandse Waterlinie vieren, de linie er op z’n best bij staat. Daar hebben we de wil en bereidheid van vele betrokken partijen hard bij nodig. 

Gastheer van het symposium is burgemeester Pieter Verhoeve, voorzitter van de stuurgroep 2022. Sprekers van verschillende organisaties geven advies en wijzen ons op meevallers en valkuilen in het proces naar een liniebreed gedragen plan voor uniforme regels en omgang met het OHW-erfgoed.  Na de pauze is er een actief onderdeel met een forumtafel en woord en weerwoord.

Napraten kan met een drankje ter afsluiting waarbij een strijkkwartet achtergrondmuziek verzorgt uit de tijd van de OHW (1672-1816)

Noteert u dus vast in uw agenda, een uitnodiging met volledig programma volgt binnenkort: 

Maandagmiddag 24 oktober aanvang 13.30 uur in het Oude Stadhuis te Oudewater

Erfgoedmedewerkers en wethouders: neem vooral uw RO-collega’s mee! Dit is een Erfgoed en Ruimte-onderwerp dat vele aspecten van ruimtelijke kwaliteit raakt. U kunt zich al aanmelden via de mail: contact@groenehart.info.  

 

Plaats nieuwe reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan
  • Webpagina adressen worden automatisch omgezet naar links
  • Regels en paragrafen worden automatisch afgebroken
CAPTCHA
Deze vraag dient om te verifiëren dat u een menselijke bezoeker bent en geen spamrobot.
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.